Saneeraustyöt Karkkilan Asko Anttila Oy:ltä laadukkaasti

Periaatteenamme on harjoittaa yritystoimintaa, jota ohjaavat lait, asetukset ja kansainväliset sopimukset ja suositukset sekä ay-liikkeen ja yritysten väliset puitesopimukset ja yrityksen omat toimintaohjeet. Olemme Suomen Pintaurakoitsijat ry:n jäsen ja noudatamme rakennusalan työehtosopimusta.

Otamme jatkuvasti selvää rakennusalaa koskevista laeista ja määräyksistä ja noudatamme niitä. Erityisesti haluamme rakentaa käyttäjilleen terveellisiä tiloja ja rakennuksia.

Tilaavastuu.fi-palvelu osoittaa vastuullisuutemme

Huolehdimme kaikista yhteiskunnallisista vastuista ja palvelujemme tilaajat voivat tarkistaa tilaajavastuulain mukaiset velvoitteemme veloituksetta reaaliaikaisesti rekisteröitymällä tilaajavastuu.fi-palveluun.

Tarkkana työturvallisuudesta ja kestävästä kehityksestä

Huolehdimme työturvallisuudesta siten, että henkilöstömme käytössä on asianmukaiset henkilökohtaiset suojaimet ja työvaatteet. Henkilönostin- ja telinekalustomme huolletaan ja katsastetaan säännöllisesti. Käytämme aina mahdollisimman ympäristö- ja henkilöstöystävällisiä tuotteita ja rakennusmateriaaleja. Huolehdimme jätehuollosta työmailla ja toimipaikassamme pyrkimällä minimoimaan jätteiden syntymisen ja lajittelemaan ja kierrättämään kaikki syntyneet jätteet ja toimittamaan mahdolliset ongelmajätteet asianmukaisesti ongelmajätelaitoksiin.

Meillä on työssään jaksavia ja viihtyviä työntekijöitä

Tarjoamme henkilöstöllemme sairaudenhoitopalveluja lakisääteisten työterveyspalvelujen lisäksi ja tuemme työhyvinvointia ennaltaehkäisevästi liikunta- ja kehonhuoltopalveluin. Henkilöstömme lakisääteisestä työterveyshuollosta vastaa Mehiläinen Oy. Henkilöstömme on myös vakuutettu siten, että operatiivisen sairaudenhoidon tarpeessa apu saadaan heti. Näin pidämme huolta henkilökunnastamme. Tarvittaessa lääkäripalvelut ovat nopeasti saatavilla ja asiakkaillemme ei koidu haittaa sairaustapauksissa.

Ota yhteyttä - kanssamme on ilo asioida!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa