Remontti edessä? Saneeraukset kattavasti Karkkilasta

Ota yhteyttä!

Remontti edessä? Saneeraukset kattavasti Karkkilasta

Ota yhteyttä!

Remontti edessä? Saneeraukset kattavasti Karkkilasta

Ota yhteyttä!

Asko Anttila Oy on pintamateriaaliasennuksien ja korjausrakentamisen erikoisosaaja. Asennamme kaikki rakennusten pintamateriaalit ja toteutamme laajatkin rakennusten korjausrakennusprojektit.

Tilaamalla kaikki kohteesi pintamateriaaliasennukset kokonaisurakkana säästät aikaa ja rahaa sekä voit varmistua asennusten laadusta ja aikataulusta. Saat rakennus- ja remontointipalvelut pääkaupunkiseudun ja eteläisen Uudenmaan alueelle.

Miten työt toteutetaan?

Tarjoamme palvelut tarpeen mukaan myös erillisurakoina, joissa huolehdimme sovitun osa-alueen toteutuksesta itsenäisesti. Suoritamme kaikki työt kokonaisurakkana, kustannusarvioperusteisesti tai tuntiveloitustyönä. Teemme kaikista töistä kirjallisen erittelyn ja työselosteen.

Vastuullista ja laadukasta toimintaa

Olemme Pintaurakoitsijat ry:n ja Suomen Yrittäjien jäsenliike. Tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet voit tarkistaa reaaliaikaisesti tilaajavastuu.fi-palvelusta. Kaikilla työntekijöillämme on voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit, joten voit olla varma toteutuksiemme laadukkuudesta. Meiltä löytyy myös VTT-sertifikaatin suorittaneita märkätila-asentajia. Korjausrakentamisen ja pintamateriaalien ammattilainen palvelee Karkkilasta koko läntisellä Uudellamaalla sekä pääkaupunkiseudulla.

Toteutamme huoneistoremontit huolellisen taidokkaasti

Suoritamme kaikenkokoiset huoneistojen sisustusremontit aina yksittäisen seinän maalauksesta tai tapetoinnista, vaativiin laadukkaisiin, avaimet käteen remontteihin saakka. Jokainen toteuttamamme yksityiskohta on kokemuksen ja ammattitaidon tuomalla varmuudella viimeistelty ja kestää vaativimmankin tarkastelun.

 

Oman Värisilmä-liikkeemme kokeneet suunnittelijat auttavat valitsemaan materiaalit niin klassiseen, viimeisimmän muodin mukaiseen kuin asiakkaan omaan yksilölliseen tyyliinkin sopiviksi – huomioiden toimivuuden, kestävyyden, ekologisuuden ja koko rakennuksen elinkaaren.


Yhteistyökumppaneihimme kuuluu rakentamisen ammattilaisia, lämpö-, vesi-, ilmanvaihto ja sähköurakoitsijoita sekä muita erikoisurakoitsijoita. Hallitsemme aikataulujen lisäksi eri alojen ammattilaisten työn koordinoinnin siten, että laatu- ja kustannustehokkuus pysyvät taatusti sovitulla tasolla.


Asiakkaalla voi olla oma tarkka visionsa hankkeesta tai hän voi antaa meidän hoitaa koko urakan toiveidensa ja lähtökohtiensa perusteella. Olipa lähtökohta mikä tahansa, meille kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä. 

Kylpyhuonesaneeraukset ja saunaremontit alusta loppuun

Kodin arvokkaimmat neliöt ovat kylpyhuoneessa. Kylpyhuoneen saneerauksessa on hallittava rakennus- ja talotekniset seikat siten, että vesierityksen lisäksi lämmitys, ilmanvaihto, valaistus ja vesikalustus on toteutettu niin, että siitä koostuu näyttävä ja ennen kaikkea toimiva kokonaisuus. Saneerauksen lopputuloksena on tällöin visuaalisesti kaunis, kestävä, miellyttävä ja terveellinen märkätila.


Suoritamme yksilöllisten kylpyhuone- ja saunakokonaisuuksien rakentamisen ja remontoinnin lisäksi tarvittaessa koko taloyhtiön märkätilojen saneerauksen. Voimme huolehtia samalla kaikkien LVIS-järjestelmien saneerauksesta.


Märkätilarakentamisessa rajallisten neliöiden tehokas ja toimiva käyttäminen on avainasia. Tilan jokainen neliösenttimetri on suunniteltava ja toteutettava siten, että käytettävyys, tekninen toteutus ja visuaalisuus on otettu huomioon. Erilaiset tilasuunnittelutyökalut auttavat luomaan toimivat tilat.

 

Kylpytilojen saneeraamisessa pintojen ominaisuuksilla voidaan ulkonäön lisäksi parantaa tilojen käytettävyyttä. Laadukkaat pintamateriaalit ovat kustannuksiltaan vain pieni osa märkätilasta, joten niiden valitsemisessa kannattaa hinnan lisäksi ottaa huomioon kokonaisuus.

Liiketilarakentaminen ja -saneeraus hoituu Asko Anttila Oy:n ammattilaisten käsissä

Työryhmämme tarjoaa laatua liiketilojen rakentamiseen ja saneerauksiin. Suoritamme kaikki purkutyöt, rakennustyöt, pintamateriaalien asennustyöt ja vaativat kalusteasennustyöt yhdessä luotettavien LVIS-ammattilaisten ja erikoisurakoitsijoiden kanssa.


Toteutamme rakennus- ja saneerausprojektit asiakkaan suunnitelmien ja konseptin mukaisesti, sovitussa aikataulussa. Tarvittaessa pystymme toteuttamaan useamman tilan samanaikaisesti.


Meillä on kokemusta lähes 100 liiketilaprojektista. Projektit ovat vaihdelleet sisustus- ja kalusteasennuksista vanhojen tilojen purkutöihin, tilojen yhdistämisiin ja tilamuutoksiin, mukaan lukien vaativat LVIS-tekniikan muutostyöt.


Hallitsemme toimitukset myös vaikeakulkuisiin kohteisiin ja otamme huomioon ympäristön olosuhteet, mikäli pääsy kohteeseen on rajoitettua ajallisesti tai vaatii muiden toimijoiden huomionottamista.

Sisäilmakorjauksissa käytämme alan viimeisintä teknologiaa

Rakennustavan, materiaalien ja taloteknisten järjestelmien kehittyminen ja parempi ymmärtäminen on perusta terveellisen sisäilman hallinnalle. Sisäilmakorjauksessa voidaan esimerkiksi tiivistää rakennuksen ulkovaippa tai poistaa tai kapseloida eri vaiheissa kertyneet haitta-aineet hallitusti siten, että rakennuksen terveellinen ja turvallinen käyttö on mahdollista sen iästä huolimatta.


Sisäilmakorjausten suorittaminen edellyttää aina rakenteiden, materiaalien ja taloteknisten järjestelmien selvittämistä ja korjaustoimenpiteiden, -menetelmien ja -materiaalien suunnittelua kohteeseen soveltuvalla tavalla ja taloudellista tehokkuutta unohtamatta.

Julkisivusaneerauksella lisää arvoa ja näyttävyyttä

Julkisivu on rakennuksen käyntikortti. Siisti ja kaunis ulkonäkö vaikuttaa suoraan rakennuksen arvoon ja viihtyvyyteen. Lisäksi julkisivun kaikki rakenteet vaikuttavat koko talon toimivuuteen ja terveellisyyteen.


Hallitsemme kaikki julkisivun saneerauksessa vaadittavat toimenpiteet, kuten vesikatot, sadevesijärjestelmät, ikkunat ja ovet sekä parvekerakenteet, joilla on ulkonäön lisäksi merkittävä vaikutus rakennuksen kosteus- ja lämpötekniseen toimivuuteen. Investoimalla rakennuksen ulkovaippaan annat rakennukselle kauniin, vahvan ja toimivan kuoren vuosikymmeniksi eteenpäin.


Suoritamme laadukkaat rakennusten julkisivusaneeraukset kokonaisuudessaan tai osasaneerauksena sovitussa aikataulussa ja sovituilla materiaaleilla.

Korjausrakentamisella uusi elämä vanhalle asuinrakennukselle

Vanhojen asuintilojen korjaaminen antaa rakennukselle uuden elämän. Samalla voidaan parantaa rakennuksen lämpöteknisiä ominaisuuksia ja esimerkiksi uusia talotekniset järjestelmät vastaamaan nykypäivän vaatimuksia.

 

Otamme asuinrakennuksen korjaushankkeissa huomioon rakennuksen alkuperäisen toteutuksen, rakennuksen arvon ja arvioidun eliniän. Tällöin investoinnit voidaan tehdä kustannustehokkaasti ja päästään taloudellisesti parempaan lopputulokseen kuin uusittaessa kaikki mahdollinen kerralla ilman, että hyödynnetään käyttökelpoiset ja olemassa olevat, toimivat ratkaisut.

Kulutusta ja aikaa kestävät lattiapinnoitukset ja -päällystykset

Hallitsemme teknisesti vaativat teollisuuden lattiapinnoitustyöt ja julkisten tilojen muovimattopäällystykset yhdessä ja erikseen.

 

Teollisuudessa huomiota on kiinnitettävä erityisesti lattiapintojen kulutuksenkestävyyteen. Teollisuuden lattiapinnoitteina voidaan käyttää ohuita maalipinnoitteita, itsestään siliäviä pinnoitteita ja värillisiä hiertomassoja yhdistettynä käytön mukaiseen pintastruktuuriin sekä karhennukseen ja ulkonäköön. Voimme tehdä teollisuuden pinnoitukset tuotantoa häiritsemättä, olipa kyse sitten muutamien neliöiden pinnoituksesta tai tuhansien neliöiden työstä. Työskentelemme silloin, kun se sopii asiakkaalle. 


Muovipäällysteet voivat olla uivia tai alustaan liimaamalla kiinnitettyjä. Oikein toteutettuna ja alustan rakenteet ja kosteusolosuhteet huomioiden ne ovat helposti puhtaana pidettäviä, kosteutta kestäviä ja ulkonäöltään katseen kestäviä päällysteitä. Meillä on kokemusta erilaisten päällysteiden turvallisesta asentamisesta ja osaamme ottaa huomioon päällysteiden mahdolliset terveysvaikutukset asentamisen
yhteydessä.

Sisämaalaus-, tasoitus- ja tapetointityöt hoituvat aikataulussa

Sisäremontti antaa tiloille uuden raikkaan ilmeen ja helpottaa pintojen puhtaana pitämistä ja huoltamista. Ammattilaisemme tekevät sisämaalaukset, tasoitukset ja tapetoinnit sovitulla aikataululla ja lopputulos on huippuluokkaa.

 

Oikein ja riittävästi mitoitetut pohjatyöt takaavat ulkonäön lisäksi toimivuuden ja kestävyyden. Maalien ominaisuuksilla varmistetaan paitsi haluttu sävy niin myös muut ominaisuudet, kuten kiilto sekä kulutuksen- ja kosteudenkestävyys. 

 

Tapetoinnilla koko sisustus voidaan sovittaa yhtenäiseksi ja harmoniseksi kokonaisuudeksi. Tapetointi tuo seinäpintojen sisustukseen lähes rajattoman määrän mahdollisuuksia. Ammattilaisen asentama valokuvatapetti tuo sisustukseen yksilöllisen ja tarvittaessa erottuvan yksityiskohdan. Ammattimaiseen tapetointiin kuuluu aina huolellinen suunnittelu ja tapettien määrälaskenta.

Ulkomaalaukset nykyaikaisilla maaleilla perinteitä kunnioittaen

Puuseinien ulkomaalaus nykyaikaisilla vesiohenteisilla, perinteisillä tai erikoismaalilla ja erilaisten vesikatteiden maalaustyöt ovat meidän erikoisosaamisalaamme. Kokeneet ammattilaisemme toteuttavat ulkomaalaustyöt rakennuksen ja asiakkaan toiveiden erityisvaatimuksien mukaan kaikilla maalityypeillä.


Onnistuneen puujulkisivun tai peltikaton maalauksen lähtökohta on poikkeuksetta perusteellisesti tehty pesu- ja puhdistustyö. Epäpuhtauksien, kuten lian ja homeen, poistamisen yhteydessä poistamme tarvittaessa irtonaisen, heikosti kiinni olevan tai liian paksun maalikerroksen alustan vaatimukset huomioon ottavalla menetelmällä.

 

Lisäksi nykyaikaiseen ulkomaalaustyöhön kuuluu erilaisten mikrobintorjunta-aineiden käyttö. Ne auttavat vanhojen haitallisten kasvustojen poistamisessa ja estävät uusien kehittymisen maalatulle, kunnostetulle pinnalle.

 

Nykyaikaiset ulkomaalit ovat usein loistava valinta, mutta toisinaan vanhoissa historiallisissa rakennuksissa perinteisten maalien käyttö on monin tavoin perusteltua.

Ulkopintojen huolto takaa pysyvän ja kestävän lopputuloksen

Oikein ajoitettu pintojen huoltaminen säilyttää rakennuksen ulkonäön ja antaa lisää aikaa perusteellisemmalle kunnostukselle ja käsittelyn uusimiselle. Rakennuksen pesun ja huoltamisen hinta on vain murto-osa maalaamisen hinnasta, puhumattakaan perusteellisemman korjaamisen hinnasta. Julkisivun huoltaminen mahdollistaa rakenteiden toiminnan suunnitellulla tavalla ja estää pintojen vaurioitumisen ja korjaustarpeen kehittymisen.


Suoritamme kaikkien rakennusten pesu- ja puhdistustyöt sekä julkisivujen huoltotoimenpiteet. Rakennusten ulkopintojen huolto voidaan toteuttaa usein aikaisin keväällä tai myöhemmin syksyllä.

Puhelinkuvake

Tilaa meiltä remonttipakettisi kokonaisuudessaan tai pienemmät työt tuntiveloituksella! Hoidamme kaikki työt huolella.

Ota yhteyttä